« Tina! (eller Dag) Hur r det att jobba p Microsoft? | Main | Oh, jag vill hlla p mer med Silverlight »

2008-03-17

Comments

Morgan Persson

Berätta vilka podcasts du lyssnar på och varför.

Roger Wilson

Sedan du började på Microsoft så måste jag säga att jag faktiskt saknat dina lite mer "personliga" inlägg... Så jag tycker att det är helt ok med ämnen som inte har med jobbet att göra. btw... Hejapå!! :)

Magnus F

Jag tycker att du ska blanda jobb med mer personligt. Det tycker jag gör en blogg mer unik än någon annan.

Sedan tycker jag det är roligare med många små inlägg istället för långa och få. Vilket du lyckas bra med!

Hejjapå /Magnus

Johan

Jag tycker som Roger att sedan du började på Microsoft så har du fokuserat mer på business än det allmänna. Jag har läst din blogg sedan väldigt lång tid tillbaka kan jag även tillägga.

Fortsätt som du gör, men lägg till lite mer personlig touch på det hela. Saknar även dina egna podcasts another visitor!

/Johan

Andreas Ek

Hallå! Självklart ska du skriva personligt! Det är ju en blogg och jag gillar folk som ger mer än det formella.
En fråga tillbaka, hur accepterad/kontrollerad är din blogg från Microsofts sida som företag? Det kan ibland hindra en mr personlig prägel på inläggen tänker jag.
Jag ser framför mig en Dag König Community, jag är på ;-)

Sofia Holgers

Hej! Jag läser din blogg ofta och tycker det alltid finns intressanta saker att hämta! Jag tycker absolut att du kan vara mer personlig, det gör ju bloggen ännu mer intressant att läsa och det blir också en trevlig blandning om man varvar lite mer personliga inlägg med mer formella. Vad gäller längden kan jag ibland sakna de lite längre inläggen som jag har för mig att du hade tidigare. Jag håller med dig om att det fler kortare är bra och lättare att läsa/ta till sig, men eftersom jag redan läser bloggen och vet att den är bra har jag inget emot att läsa lite längre inlägg då och då.

/Sofia

The comments to this entry are closed.

Become a Fan