« Thomas Cook - Ifrn resecheckar till resebranschens bsta webb med hjlp av TFS | Main | Min kollega Maria biter till »

2008-02-29

Comments

Martin S.

Jag har aldrig vågat installera World of Warcraft, av vissa anledningar. Du spelar inte Call of Duty 4: Modern warfare då? Har hört att onlineläget ska vara makalöst bra. Har nyss skaffat spelet och njuter av single player-läget.

Dag

Det är två saker som jag inte gillar med Call of Duty 4:
1) Jag gillar inte den typen av spel.
2) Den har inte en persistent spelvärld.

Men annars, tack för tipset. En av mina kollegor är en hejare på COD. Jag lånade nummer 3 och dog direkt av en handgranat.

/dag

Arne Svensson

Ja, samma här. Jag har installerat wow vid flera tillfällen och härom veckan provade jag ett par dagar till. Nej, det är faktiskt inte ett spel jag gillar. Dessvärre har jag problem med att sätta fingret på vad det är som inte stämmer. Men jag får en uttråkad känsla vad jag än gör i spelet.

Nej, Counter Strike ger mig en kick. Full fart och riktigt usel är jag ;-) Kidsen tar mig på nån sekund bara. Go, go, go!

Dag

Som sagt, jag gillar inte heller Counter Strike och de spelen just av anlednignen att kidsen är helt omöjliga. Det är för snabbt för en gammal gubbe som mig.
/dag

Johan

Dag, du får testa något sportspel som typ Fifa 08, där hänger du garanterat med!

Dag

Kanske det. Jag tycker fotbollsspel är rätt tråkigt. Jag kommer inte riktigt in i dem, men har inte försökt så länge egentligen. Men sedan är det en helt annan sak än MMORPG, som jag gillar.
/dag

Martin S.

Vad gäller Fifa-spelen så är undertecknad mycket väl bevandrad med de spelen. Tro mig, det kan gå riktigt, riktigt snabbt där med. Det är sanslöst kul också! Jag tröttnar aldrig på att spela Fifa online (förutom när spelare utnyttjar "buggar", men de blir allt färre och färre med varje nytt Fifa-spel EA släpper).

Andreas

För att komma in i WoW måste man ge det tid. Ganska mycket tid.

Själv är jag fast sedan ett bra tag tillbaka men jag minns att det tog mig ett par veckors spelande innan jag verkligen började fastna för det.

Hmm .. man kanska skulle ta en titt på VS som lua-editor :)

Dag

FIFA:
Jag kanske får göra ett seriöst försök. Jag spelade lite Pro Evolution Soccer i julas. En ung släkting fick det och när han var ute så provade jag på. Det var faktiskt helt ok. Men jag känner att det verkar som att man måste avsätta tid för att komma in i det. Och jag vill inte ta den tiden.

WOW:
Jag har spelat några månader för ett par år sedan. WOW alltså och då tyckte jag att det var bra. Så du har en poäng där. Men endå, det måste finnas något redan ifrån början som drar in en, som gör att man känner för att avsätta den tiden. Och det var inte detta som jag fann. Tyvärr.

SCENE IT:
Jag skall avslöja att vi har ett spelrum på kontoret. (Som ni vet så jobbar jag på Microsoft.) Där spelar vi, alltså min arbetsgrupp, Scene IT varje måndag lunch. Idag vann jag för första gången. Yes.

The comments to this entry are closed.

Become a Fan