« Google Earth - Nya reklammöjligheter | Main | Gratis webbhotell för ASP.NET, inklusive SQL 2005 »

2006-01-27

Comments

Michael Åström

Med tanke på komplexiteten i "vista" och att de sista 5 procenten i ett projekt alltid brukar ta lång tid att slutföra, så skulle jag bli förvånad om de kan få "vista" klart i år. Jag ser hellre att de gör en säker och stabil produkt som kommer ut ett halvår senare, än att de släpper något som inte är riktigt "genomtänkt" och beprövat. /Michael Åström

Daniel

Jo, de har visst släppt versioner med årtal innan de året inträffat. Virtual PC och Mappoint för att nämna några.

Jimmy Bergmark

Annars kanske de hakar på trenden som Autodesk har för AutoCAD. AutoCAD 2007 kommer släppas under våren.

Michael Åström

Man kan alltid spekulera kring när de släpper sina produkter. Kanske kan vi inom SweNug ha en intern "vadslagning" om när Vista och office 12 kommer ut? Närmast vinner!

Lars Olofsson

Min första gissning hade annars varit ”Office Vista” (Windows 2000 / Office 2000, Windows XP / Office XP). Bakåtportningen av stora delar av WinFX tycker jag ger indikationer på att Microsoft är mycket väl medvetna om att det kommer att ta lång tid innan de övertygat majoriteten att uppgradera till Vista. Windows XP har nog varit lärorikt i denna bemärkelse; mer hälften av alla företag körde fortfarande Windows 2000 i mitten av förra året. Att bortse från en så stor del av markanden genom att göra Office Vista, uh, 12, enbart till Windows Vista är nog inte ett ekonomiskt sunt val. Även om Microsoft nog kommer att se till att det finns ordentliga morötter att uppgradera även operativsystemet.

Dag

Tack för kommentarerna. Jag visste inte det där om MapPoint och Virtual PC.

Och om vi får använda ett slitet uttryck, den som lever får se.

/dag

The comments to this entry are closed.

Become a Fan